Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri

İşe alım sürecinin en önemli adımlarından birisi olan mülakat sürecinin etki şekilde yürütülmesi,aday performansının doğru tahminlenmesi için kritik öneme sahip davranış odaklı mülakat ile ilgili bilgi ve becerilerin katılımcılara aktarılması ve bu becerileri işe transfer etmelerinin sağlanmasıdır.

• Grup Çalışması
  • Mülakat
  • Mülakat Türleri
  • Mülakat Süreci
  • Mülakatçıların En Sık Yaptığı Hatalar ve Kaçınma Yolları
  • Mülakatlarda Sorulması Gereken Sorular
  • Grup Çalışması
  • Davranış Odaklı(Yetkinlik) Mülakat
  • Yetkinlik Nedir
  • Yetkinlik Türleri Nelerdir
  • Yetkinlik Bazlı Soru Nasıl Hazırlanır, Nasıl Sorulur
  • Grup Çalışmaları
  • Yetkinlik Bazlı Mülakat Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Yetkinlik Bazlı Mülakat Role-Play(Video-Çekim ile,Eğitmen Gözetim/Moderasyonunda)
  • Değerlendirme Notları ve Feed-back Verme
  • BAK Çalışması

Başta insan kaynakları profesyonelleri olmak üzere, yetkinlik bazlı mülakat yapmak durumund olan tüm yöneticilerdir.

Program sonunda katılımcılar ARELSEM Müdürü ve İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü tarafından imzalanan sertifikalarını almaya hak kazanırlar. Ayrıca program içeriğini ve sınav sonucunu gösteren bir transcript alacaklardır.