SPK Düzey 3 Lisanslama Kursu

Sermaye piyasaları şirketlerinde çalışacak kişilerin mesleki gelişimlerinin bilgi birikimlerini destekleyecek ve ilgili sınavlarını en yüksek başarı ile kazanmalarını sağlayacak eğitimdir.

• Geniş Kapsamlı SPK Mevzuatı ve Meslek Kuralları
  • Sermaye Piyasası Araçları 1
  • Sermaye Piyasası Araçları 2
  • Yatırım Kuruluşları
  • Finansal Piyasalar
  • Takas, Saklama ve Operasyon İşlemleri
  • Finansal Yönetim ve Mali Analiz
  • Ticaret Hukuku
  • Muhasebe ve Finansal Raporlama
  • Genel Ekonomi
  • Temel Finans Matematiği ve Değerleme Yöntemleri
  • Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme
  • Deneme Sınavları ve Tekrar Dersler

Finans piyasalarında, mali müşavirlik, bağımsız denetim ve danışmanlık sektöründe kariyer hedefleyen kişiler bu eğitime katılabilir.

Program sonunda katılımcılar ARELSEM Müdürü ve İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü tarafından imzalanan sertifikalarını almaya hak kazanırlar. Ayrıca program içeriğini ve sınav sonucunu gösteren bir transcript alacaklardır.