Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim

Günümüzde kurumların varlığını sürdürebilmesinde, doğru bir imaj oluşturmalarında en büyük rolü üstlenen halkla ilişkiler uzman ve yöneticilerinin bilgilerini güncelleme, yeni iletişim teknikleri hakkında bilgi edinme gereksinimlerine cevap verecek şekilde katılımcılara sunmaktır.

• Halkla İlişkiler İle İlgili Temel Kavramlar
  • Halkla İlişkilerde Uygulama Teknikleri
  • Halkla İlişkiler ve Etik
  • Halkla İlişkilerde Etkinlik Oluşturma ve Etkinlik Yönetimi
  • Reklam Kampanyaları
  • Marketing PR
  • Kurumsal İletişim Yönetimi
  • Marka ve İmaj Yönetimi
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • E-İletişim / WOMM Marketing
  • Etkili İletişim ve Beden Dili
  • Stratejik İletişim

Kurumlarda dışa yönelik iletişim faaliyetlerini sürdüren uzmanlar ve yöneticiler programa katılabilirler.

Program sonunda katılımcılar ARELSEM Müdürü ve İstanbul Arel Üniversitesiesi Rektörü tarafından imzalanan sertifikalarını almaya hak kazanırlar. Ayrıca program içeriğini ve sınav sonucunu gösteren bir transcript alacaklardır.