Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Kullanımı

Günümüz organizasyonlarında İnteraktif ortamdaki marka itibarının yönetimi ve geliştirilmesi, herkes tarafından kabul görmüş bir gerekliliktir. Katılımcıların interaktif ortamda ki sosyal platformlarda, markaların pazarlama ve kampanya faaliyetlerini planlanması ve yürütülmesi, marka itibar yönetimi, müşteri ilişkileri ve diğer destek departmanları ile bütünleşik olarak gerçekleştirecekleri hizmetlerin aktivitelerini yönetecek donanımlı uzman kişiler yetiştirmektir.

• Sosyal medya nedir?
  • Pazarlama Takvimi
  • Araştırmalar
  • Çoklu Hesap Yönetimi

Organizasyonların pazarlama departmanı çalışanları, İnteraktif kampanya yönetimi ile ilgili çalışanlar, Reklam ajansı çalışanları, Marka yöneticileri, Bu alanda kendini geliştirmek isteyen kişiler, Sosyal medya yönetimine ilgi duyan kişilere yönelik hazırlanmıştır.